Augusti 2015

1 augusti 2015

(19.46) Afton i hemmet och jag njuter för fulla muggar. Vi är i mål kan man säga, flyttstäden är fixad och nu är BK på plats även enligt skatteverket. :-) Sista vändan från förorten firades med mjukglass på Statoil - det går att fira på sämre sätt vill jag nog påstå. Just nu har jag lyxtillvaro, BK fixar käk i köket och jag sitter i soffan och softar.

När vi landade i Metropolen efter allt fixande för dagen blev det en liten middagslur och sedan cykeltur till kyrkågården och ICA. Mysigt och med tanke på vädret - en riktig sommarutflykt. Go känsla i hela systemet och jag känner mig än en gång privilegierad som bara den. Resten av aftonen blir mestadels avkoppling men också lite planering kan jag tänka mig. På tal om planering - mitt projekt med skrivbordet är klart. Det blev superbra och jag längtar efter att få inreda med dator, pennor och andra nödvändigheter. :-)

11 augusti 2015

(18.50) Hemma efter en lång men givande dag, först 10 timmar på KH och efter det en timmes massage. Ja, det är inte tokigt att sluta arbetsdagen på det viset. :-) Skönt att komma hem, njuta av stillheten och summera en bra dag. Periodvis under dagen kändes det som sirap i vindlingarna, det gick liksom inte att tänka som vanligt. Ventilationen lever sitt eget liv och det var en luftfuktighet utan dess like inomhus. Nåja, nu kunde vi ha roligt åt det för vad annat kan vi göra? Det är helt enkelt bara att gilla läget, skratta åt eländet och tänka liiite långsammare än vanligt. Klurar på vad jag ska inmundiga till kvällen. Tänkte far till affären och handla då jag kom hem men tyckte gott det kunde vänta till i morgon. Jag har det jag behöver hemma - så det går ingen nöd på mig. Nähä, nu ska jag fortsätta njuta en stund till innan jag gör något annat.

26 augusti 2015

(14.03) Eftermiddag i hemmet, lutar mig tillbaka efter en givande arbetsdag och konstaterar att jag har mitt absoluta drömjobb. Så otroligt varierande och roligt - nästan oförskämt att få lön för att ha så kul. Eller så är det helt enkelt så det ska vara. :-)

Efter lång tid av försvunnen inspiration att använda kameran börjar lusten komma tillbaka. Det känns toppen och nu ska jag bara konsultera konsulten för att införskaffa en ny dator till datarummet. Har byggt ett nytt skrivbord så rummet är redo för ny teknik.

29 augusti 2015

(10.12) Njuter av lördag förmiddag, småpysslar hemma och bara är. Skönt som bara den och en förmån. Jag har konsulterat supporten i Mullhyttan och fått bra tips. Strax efter vi avslutat konsultationen så var det beställt... Ooops, hur det kan gå. :-) Ser fram mot att kunna fixa lite med foton igen - härligt Skönt att ha fått tillbaka den känslan efter en lång tid av "ingen-lust-eller-inspiration". BK har definitivt hjälpt till att locka fram den känslan igen.

Hoppas att molnen håller sig då de far över ägorna i dag - tvätten behöver få lite luft innan den kan få komma in. Jag håller alla tummarna jag kan, ja det är nästan så det är svårt att få till fingersättningen på tangentbordet på grund av allt tum-hållande. Nåja, det ordnar sig alltid - liiite av ett i-landsproblem om tvätten ska hinna torka ute eller inte.

I torsdags var BK:s kollegor här på grillkväll. Väldigt trevlig och roligt, härligt gäng det där måste jag säga. :-) Kan tänka mig att de har rätt kul på jobbet mellan varven - ja, när de inte måste vara allvarliga så klart. Kul att få damma av gitarren och dra några ackord igen - det är ett tag sedan sist.

31 augusti 2015

(20.01) Kväll i hemmet och jag sitter och njuter av det faktum att BK grejar på sitt arbetsrum, härligt att höra det ljudet. Ja nyss kom det också live-musik därifrån, behagligt och väldigt trevligt. Har fått leveransinformation om lördagens beställning. Ah, snart är den här. Det ska bli hur kul som helst och jag ser fram mot att börja skapa och fixa vid den nya skönheten. Bra lagring och snabbhet - det känns fint.

När jag kom hem från KH på eftermiddagen svidade vi om och körde ett pass på gymmet. Gott för både kropp och knopp, kul också att vi sparrar och sporrar varandra. En vinst i sig att jag kör på sen eftermiddag och att det känns bra. Ja, det är som jag misstänkt hela tiden - med BK är det mesta möjligt. :-) Tack Herr och Fru FP för att ni var med och puttade på, ja det tror i alla fall jag.