Augusti 2017

14 augusti 2017

(6.29) Sommar och skön känsla i hela kroppen. Njuter varje dag av att bara vara och göra det vi känner för. Härlig ledighet med BK, utflykter ibland och massor av härlig hemmatid. Tänk vilken lyx att kunna vara ledig ett antal veckor och bara vara tillsammans, ladda batterierna och känna hur energin börjar fyllas på. I våras, när jag fick reda på att vi skulle ha sen semester, kändes det lite mysko. Jag har nämligen aldrig haft sen semester tidigare. När sommaren småningom kom hade jag ställt in mig på det och det började kännas helt okej. Ännu bättre blev det när min semester närmade sig och jag insåg att fler kollegor på KH började komma tillbaka från sina semestrar - jag hade hela min period kvar. Nu när jag fortfarande har semester en stund till känns det superlyxigt.

Jag tror det var lite fiffigt att jag fick prova på att ha en annan semesterperiod mot tidigare år - nyttigt att bryta vanor mellan varven. :-) Jag misstänker dock att vi nästa år landar i tidig semester med tanke på BK:s jobb. Nåja, det blir nog hur bra som helst det också. Bara jag får vara ledig tillsammans med BK så blir det toppen! :-D Nu fortsätter jag att njuta av årets sena semester ett tag till.

Dagen i dag innebär en del målande för min del. Inga massiva projekt men fortsättning på påbörjade småprojekt. En anslagstavla ska strykas en andra gång - tror nog att det kanske behövs en gång till efter det, men det visar sig. Ytterdörren ska få en andra inoljning om en stund. Det blev superskillnad i förrgår när jag slipat och oljat en första gång. Jag skulle ha gjort det för länge sedan men nu är det i alla fall i görningen. Förutom det ska jag fortsätta ha semester och njuta. Vem vet, det kan till och med bli en motionsvända om det vill sig väl. :-)