Februari 2020

1 februari 2020

(8.15) Sovmorgon de lux, jag har sovit tio timmar - superskönt och behövligt. Veckan på KH har varit bra och motionerandet har varit frekvent, en toppenvecka med andra ord. Nu har vi ledig helg och massor av utrymme att bara vara och samla energi. Sådana helger gillar jag.

11 februari 2020

(4.50) Lagom start på morgonkvisten innan det är dags att svida om och fara norrut för ett arbetspass. I går fick vedklyven jobba lite när jag kom hem, trivsamt som bara den att stå i källaren och klyva ved. Det är ett tag sedan sist, förra året behövde jag inte klyva något då vedklabbarna var bra storlek. I år är det en hel del som behöver klyvas, men det går fint med klyven. Jag har hittat en bra plats för den så att den kan stå uppställd den tid som det tar innan allt är kluvet och klart.

I dag är det workshop på agendan, workshop med ett suveränt gäng som är entusiastiska, villiga att göra det som behövs och inget "sitter fast". Sådana dagar ger massor av energi och gör att jag uppskattar mitt jobb ännu mer. Tyvärr finns det allt för många som, konstigt nog, tror att saker och ting bara ska hända - att de ska blir gjorda av sig själva. Ja, att vi är olika är bra och viktigt så klart för att vi ska utveckla och utvecklas, men system eller information förvaltar sig inte själv. Det borde vara en självklarhet för alla.